Мислев дека ,,no paper,, е ,,нема тоалетна хартија у вц

Мислев дека ,,no paper,, е ,,нема тоалетна хартија у вц,, кога се жалиш у странско вц на бензиска, на англиски. Тоа, да ти било ерга омнес.

Posted by Jovica Mihajlovski on Monday, May 28, 2018

Посетено 812 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!