Кога ќе се разочараш од себе, кога ќе помислеш дека си неупотреблив глупчо и вишка дел

motika-naslovna_majkatiitatkoti

Кога ќе се разочараш од себе, кога ќе помислеш дека си неупотреблив глупчо и вишка дел, гомно у патки шо за кур не го…

Posted by Кирил Стоименов on Saturday, November 28, 2015

Посетено 3.168 пати