МАГДАЛЕНА ХАМБОВА

utrinsko kafe baner CRN tenok

magdalena_utrinsko kafe
МАГДАЛЕНА ХАМБОВАЕРА

Првото и најубаво утринско кафе го пијам со колегите од проектниот тим на Скопски саем. Позади нас е еден успешен саем-Саемот на мебел, а од денес веќе се подготвуваме за атрактивни манифестации – Саем на книга, образование и Саем на туризам. Препорачувам добро утринско кафе со најмилите и читајте, образувајте се и патувајте.

Посетено 783 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!