Како познатите честитаат 8 март

Џокси:
Срцка, среќен 8 март, ама на Велигден мисли му ја

Г-дин Г-дин Стефан:
Среќен посни март

Али Ахмети:
Сречен 8 март на сите мои 10 жени

Ѓорѓе Иванов:
Фала на честитките

Маленко:
Секој ден е ден на сите мои идни бивши жени

Заев:
Среќен 8 март, или ако не ви се свиѓа можеме да го смиме името

Странски инвеститор:
Среќен 8 спрат

 

 

Посетено 114 пати