Само непријателите ја кажуваат вистината…

FRANCE-US-LITERATURE-STEPHEN-KING
.
„Само непријателите ја кажуваат вистината; пријателите и љубовниците лажат бескрајно, фатени во мрежата на должноста.“
– Стивен Кинг
Посетено 1.086 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!