Ма дечко, ајде олади

Јакна ми украдовте, мастика (бубле гуме по вашки) ми залепивте на омилените фармерки и тоа од позади на џеб – ваљда сте ме џапнале за газ…. ГРАДОТ ВИ ГО КРЕПИМЕ БЕ … ГРАДОТ БЕ СКОПСKИ ДА МУ СЕ МОЧАМ – ПОВЕЌЕ ОД ВАС ГО САКАМЕ БЕ… СЕЉАЧИШТА! ДЕГЕНИ… ВАШИТЕ КАФАНИ ОД НАШИ ПАРИ ЖИВЕАТ БЕ МОРОНИ! НА БОБИ ПРСТЕНОТ МУ ГО СНЕМА НА KРАЈ ! ДО ТАМУ ЛИ Е БЕ?! МНОГУ БЕШЕ ЕФТИН ПРСТЕНОТ…АМА ПА И МНОГУ МУ ЗНАЧИ!
Да, Скопје е град…ама и ЊУЈОРК Е БЕ МАМИЦАТА… НЕ СЕ СЕ ЗАНЕСУВАЈТЕ!
ОПРАЈТЕ СЕ!
ШУПАЦИ!
ШУПАЦИ !
МАМАТА ЌЕ СИ ЕБЕТЕ, МАМАТА ЌЕ СИ ЕБЕТЕ ОД ТОА КУРЧЕЊЕ ВАШЕ СЕЉАЧКО… ОПРАЈТЕ СЕ…. ЗА АРНО СМЕ ДОЈДЕНИ … КОЈ ОД ВЕВЧАНИ… КОЈ ОД ОХРИД !
ФЕЈСБУК Е ФИКТИВНА РАБОТА – НИШТО НЕ ЗНАЧИ!
ОСТАНЕТЕ СИ ФРАЕРИ !
WE COME IN PEACE!

НИКОЈ НИКОМУ ЛОШО НЕ МИСЛИ! АМИН!


Дарко Лешоски

Poslednja igra leptira – Dečko hajde oladi

Посетено 12.978 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!