Лош тајминг (Видео)

Нема ништо полошо од тоа да ја запознаеш вистинската личност во погрешно време.

[youtube height=”320″ width=”580″]https://www.youtube.com/watch?v=ijF_MYbdKDY[/youtube]

rimmel_london

Посетено 1.505 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!