Летни Лудории На Базен! (видео)

Еве како можете да си го поминете летото болно забавно на базен оваа година!

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=ecH6U9X-RaE[/youtube]

Посетено 2.121 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!