Легендарни омоти од рок-албуми без мртвите членови

Жан Мари Делбес и Хатил Ел си поиграле со неколку омоти од реномирани светски албуми. Ги отстраниле мртвите членови од сликите и резултатот е:

Посетено 1.381 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!