Лав приреди страшно изненадување на едно семејство (Видео)

[fblike]Ова семејство отиде да ги види лавовите, но одеднаш го доби
најстрашното изненадување во својот живот!

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=yeaztQK9If0[/youtube]

Посетено 2.980 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!