Кратка приказна за ајварот, хемороидите и Титаник

Преска дома глеам 5 тегли ајвар.

Мачкам на парче леб од црвената пиперска амброзија и у истио момент хемороидите почнуват да се гушкат како мајките и децата пред да потоне Титаник.

Си знаат од искуство што ги чека.

Ама од судбина не се бега…

Посетено 175 пати