Коплимент

[fblike]

srce-te sakam_majkatiitatkoti

 

Има ли поголем комплимент 
за девојка од тоа искрено да ја сакаш
Од 4 милијарди и 137 жени на светов баш неа
си ја одбрал, уствари срцето ја одбрало
Посетено 1.397 пати