АНТОНИЕ ВИТАНОВСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Антоние Витановски - Алфа Аудио
Антоние Витановски – Алфа Аудио

Моето прво утринско кафе е од 7 и 30 до 8и 30 онака споро освестување каде се консолидирам за денот што следи , второто го пијам со пријателите колегите на работа и што е најважно секогаш благо и зачинето со музика !!! за да годи и има вкус во спротивно тешка работа . Искрено сметам дека дека нема подобро од квалитетно кафе со добро друштво точен амбиент добар звук како моја професионална деформација .. мене ми делува енергетски шознам .
Како и да е наздравје утринско кафе кај и да сте !

 Мојот музички избор за денес е токму овој микс: 

Посетено 456 пати