Кога Во “Starbuks” На Чашата За Кафе Погрешно Ќе Го Напишат Вашето Име

[fblike]
Се чини дека некои вработени во Старбакс треба да се вратат на училиште

Посетено 912 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!