Кога штрајкуваш со глад

vecera skapa

Кога си навикнат да јадеш само срнечки грбови, кавијари, стекови од коњи и бизони, а ти даваат да јадеш парче мувлосан леб и посебна салама… тогаш штрајкуваш со глад!

Posted by Kalina Kosi on Friday, December 1, 2017

Посетено 601 пати