Кога ќе се разочараш од себе, кога ќе помислиш дека си неупотреблив глупчо и вишок дел…

slatkar
Кога ќе се разочараш од себе, кога ќе помислиш дека си неупотреблив глупчо и вишок дел, гомно у патки шо за кур не го бива, мрсол на природата, фабричка грешка, неуспешен абортус шо ја конвертира пицата у гомна, отвори на ЈуТјуб песна од било кој македонски хип-хоп изведувач и читај ги коментарите.

AlfaLogoBanner1180x90_noeffects

Посетено 330 пати