АЛЕКСАНДАР ИЛИЈЕВСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

aleksandar ilijevski_majkatiitatkoti
Александар Илијевски-Шајо, музичар

 

Станувањето наутро за мене е права голгота. Ако треба да станам во 10, го навивам алармот во 9, така да саат време му го ваѓам мозокот на мојот цимер (извини брату, иљада денари). Кога веќе ќе станам ужасно ми треба едно кафе. Му ставам малку млекце, пуштам во позадина Chet Baker и спремен сум за нови предизвици.

 

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=vP02sgYrHsw[/youtube]

Посетено 1.470 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!