Кога е доцна

Кога е доцна?
Кога ти се спие?
Кога така кажува часот?
Кога колите ќе замолкнат?
Кога ќе почнат да го збираат ѓубрето?
Кога ќе ги мијат улиците?
Кога комшиите ке се скараат?
Кога си рекол дека ќе се вратиш?
Кога не можеш да го најдеш клучот?

Нема врска,
доцна е кога некој те чека!

Посетено 714 пати

TwistMoe: Space Pirate Captain Harlock 2 (Dub) anime episode Full online free at https://twistmoe.net watch anime dub

Deca-Dence Episode 12

Website https://animekisa.in: Watch Devadasy animekisa Episode Full animekisa

Chobits (https://animefreak.ws/m/eMv) Episode 26

Credly: https://www.credly.com/users/kissanimemx/

Pinterest: https://www.pinterest.com/kissanimemx/