Кога дојката ви е надвор а бебето во близина, тоа ќе направи се за да дојде до неа

doenje gola majka-naslovna_majkatiitatkoti
Ејми Вудруф во 2011 година објавила фотографија на која е потполно гола, застаната на глава и ја дои својата ќерка Наија, изјавува дека воопшто не се кае што го направила тоа
Ејми живее на Хаваите во заедница во која не е задолжително да се носи облека, па така пред неколку години таа стоела на глава кога нејзината ќерка дошла до неа и почнала да цица.
“Јас ги правев своите вежби кога ќерка ми со лазење дојде до мене. Седеше во тревата со татко и и едноставно не можеше да одолее. Инаку ова постојано се случува.”
Кога дојката ви е надвор а бебето во близина, тоа ќе направи се за да дојде до неа. Ејми не жали што ја објавила фотографијата бидејќи и покрај критиките наишла на поддршка.

test baner cist text

Посетено 1.228 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!