Ќе победи ли љубовта?

Љубовта денес?

Дали се сведе на неговата кола и нејзиното деколте? Дали?

А онаа вистинската?

Тоа е она што го спречува прегладнетиот сопруг да ја застрела жената кога се враќа од работа мртов уморен, и гледа дека наместо ручек има полн судопер со чинии. И остај тоа, дури и дава комплимент дека направиле поубава пирамида и од Инките, Маите, Египјаните, Босанците…

Љубов!!!

Посетено 238 пати