КИЛИ: САКАЈТЕ СЕ, ГУШКАЈТЕ СЕ

radio buba mara logo BIG

Кили со радио порака –  сакајте се, гушкајте се

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=7AF8foDi40A[/youtube]

Нашиот Кирил Поп Христов – Кили, неколку часа  пред да замине за Еквадор  , своерачно напиша и своегласно изговори неколку убави зборови за секоја жена – како аудио порака од “Радио Буба Мара” каде може да ја слушнете на секои 2 часа . Ова е првата за оваа недела, па се до Нова година следуваат и други – од богатиот трезор за убави емоции.

kilibardo
                               Кили изговори неколку убави зборови за секоја жена

radio poraka kili_majkatiitatkoti

Посетено 4.777 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

AnimeDao Bleach (Dub) Episode 359

AnimeDao Naruto: Shippuden

english anime AnimeDao The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants

AnimeDao Gintama

Bleach (Dub)