Му се јавувам на матичниот психолог…

Му се јавувам на матичниот психолог:

-Здраво, дај 500 евра у заем…
-Значи стоти пат ми се јавуваш, ти кажав дека немам и не ти давам!
-Докторе, па нели нема откажување бе, како праевме муабет!

Посетено 219 пати