Како ќе познаеш тврдокорен македонец на било кој шанк у светот?

sank unatre

Многу лесно: Хардкор македонец, на било кој шанк у светот ја порачува најевтината, најголемата и најјаката пијачка!!!

Посетено 2.711 пати

WCOStream wcostream: Jujutsu Kaisen (TV) (Dub) Episode 19

AnimeTV animetv: Attack on Titan Season 3 Part 2 (https://animetv.cc/m/olj9) Episode 10