Каролина Гочева и Џос Стоун – Кој да ми запее (Видео)

Photo: Youtube
Photo: Youtube
Џос Стоун и Каролина Гочева…преубаво звучат, а и изгледаат двете.
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=kyiclbo9wSk[/youtube]
Посетено 11.613 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!