Како се греат Власите?

Детето влавче:
-Тато, абе коска ладно е, дај нешто пушти греење!!!

Таткото влав:
-Синко, ај право у ќош!

Детето влавче:
-Зашто у ќош бе, минус 10 степени е, шо ќе праам таму?

Таткото влав:
-Ќе се топлиш, ќошовите се прави агли, таму е 90 степени!!!

Посетено 865 пати