Цигарата што крати дел од животот не е лидер во регионот

cigara i dim_majkatiitatkoti

Една цигара ти кратела 11 минути живот. Бич плиииииз!Еден ден во Македонија ти крати 24 часа живот.

Posted by Филип Черноземски on Thursday, June 25, 2015

Посетено 2.550 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!