Видеото На Bittersweet Symphony Без Музика

Марио Вајнеројтер прави глува верзија од видеото за мега-популарниот брит-поп хит од The Verve

[youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Fd-IbOTqIEI[/youtube]

Посетено 345 пати