Јогата никогаш не била…. посмешна

Прво, не се надувани. Второ, некои од нив имаат „дипломи“
за да учат други луѓе како да се смеат.
ХАХАХАХАХАХА, о зошто, ХАХАХАХАХАХА.

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=D8NrhLtCA9Y[/youtube]mondivi_baner_wide

Посетено 942 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!