Јебем ти живот, баферинг вечен

euro_rsca_monaco

Само шо видов како млада мајчичка пред кладилница му вика на синчето (преку сила 6 години):- Де мама придржи ги кесињат…

Posted by Кирил Стоименов on Thursday, September 17, 2015

Посетено 885 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!