Секојдневни објекти фузирани во илустрација

[fblike]
Кристоф Нејман комбинира ординарна цртачка техника со секојдневни објекти во серија од цртежи наречена ‘Неделни Абсурди‘.
Саркастично, креативно, издржано.
Посетено 751 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!