Педагозите и 8-ми март

Студираш четири години педагогија
После уште две-три години лепеш плакати за да те примаат на работа
Добиваш работа
Доаѓа 8-ми март
Ти си машко
Да ти ебам животчето мизерно

 

Посетено 274 пати