Jägermeister Party at Public Room

Saturday…Feb 11 at 10 PM to Feb 12 at 1 AM

ZA VO POST [ Public_Јагер_DJeDarko_Majkatiitatkoti ][fblike]
Саботна журка на која дечките од Jägermeister ќе се погрижат
да си поминете фино, а и да бидете наградени

Public Room ќе ви овозможи да имате доволно голем dance floor.
Ако сакате конопои, резервирајте ТУКА

02 6092650 или [email protected]

DJeDarko ќе ви пушта добар house за да не престанете да шизите…

Посетено 394 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!