Исцелител е доказ дека не ти требаaт ногу пари ако имаш…

Исцелител е доказ дека не ти требат ногу пари ако имаш идеа, концепт, јака екипа, издржана приказна и искрена желба. Јуришеш и си неприкосновен секаде на куглата.

Политичари наши, баферинзи вечни, угледајте се и скапете си ги главите…

Посетено 425 пати