Има така некои денови, кога си помислувам дека сум најглупавиот човек на светот…

Има така некои денови, кога си помислувам дека сум најглупавиот човек на светот…
Тогаш отворам ФБ и веднаш ми паѓа камен од срце.

Posted by Dragan Spasov Dac on Sunday, December 25, 2016

Посетено 3.474 пати