Гугл вика дека политика е…

Пролистав малку околу дефиницијата за политика. 

gugl vika pocetna_majkatiitatkoti

Пролистав малку околу дефиницијата за политика. Гугл вика дека политика е:
-рекламен криминал и најзастапен бизнис у свето.
-српски весник
-тема на сите балкански слави
-механизам шо ја прае историјата по подолга, а географијата пократка
-вечно оправдание за лоши потези
-споредба со која ги вреѓат курвите
-телевизија која за време на најкризни моменти пушта цртани
-екстремен спорт у којшо целта е да го освоеш државнио врв
-мега маркет на ветер и магла.
-убав збор за грди работи
-шоубизнис за грозни луѓе
Посетено 347 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!