Големиот човек од белградскиот автобус! Ова момче ни даде домашна… (Видео)

PrintScreen

Се уште има луѓе меѓу нас. Оние кои не се грижат само за нивните проблеми и гледаат што се случува околу нив. Гестот на  ова момче
од белградскиот автобус треба да биде пример за сите нас
Поточно, како што објави еден корисник на Фејсбук,  а сето тоа го поткрепи со видео снимка, синоќа околу 21 часот во автобусот на линијата 65, еден млад човек подари чевли на една жена, која обично се вози на линиите 65 и 77, тажно пее, едвај оди и проси.
Тој, очигледно, жената ја гледал и порано и одлучил да и купи нови патики наместо старите кои и се распаднале на нозе. А вистинската зима допрва доаѓа … Ако сте заборавиле, тоа се нарекува хуманост. Секоја чест, дечко!  
Погледнете го видеото:

Извор: INFORMER

Посетено 4.472 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!