Мина Хиса Избрана За Мис На Албанија За 2015

[fblike]
Деветнаесетгодишната Мина Хиса вчера е избрана за Мис на Албанија за 2015
miss mina hysa-pocetna_majkatiitatkoti
Изборот на албанска убавица беше одржан на базенот Mai Tai кој е во склоп на популарниот Lollipop Club во Тирана.
На истата манифестација, како претставник на Косово беше избрана  шеснаесет годишната Валбона Понари, двете победнички ќе патуват на Изборот за Мис на Светот што ќе се одржи во Кореја.
valbona ponari_majkatiitatkoti
Посетено 1.180 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!