Гласав, Но Каде Е Дупката Од Кутијата? (Видео)

[fblike]
                                  Жените гласаат во Кувајт

ENLEVE TA TUQUE POR VOIR LE TROUOU IL EST LE CRISS DE TROU POUR VOTER ??? TROP DROLE HAHAHAHA

Posted by Humour au max on Friday, September 18, 2015

Посетено 560 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!