Фраери низ Дебар Маало

debar-maalo_majkatiitatkoti[fblike]
Се фалат дека
го знаат секое ќоше,
во било која кафана секогаш се наоѓа маса за нив,
келнерите им се клањаат,
паркираат и на гранки ама им се сака
Ок,доаѓа фајронт и треба да си идат дома
И тогаш таквите „познавачи“ влегуваат во бесните коли
и со 100-ка возат по уличкана кај Лајка и Мин.за Култура
со желба да искочат на партизанска
Арно ама тоа е слепа уличка и кога ќе дојдат до крај
капираат дека се заебале и како покиснати се враќаат
назад и да се доазебат до крај
вртат десно на првата уличка
која е едносмерна (за нив е забранета) ама што е битно
фраери се они, т.е. усрамени фраери на батерии
Секоја вечер го гледам ова и дали да ги жалам,
дали да ми се гади???

velgden na krf jk travel baner text

Посетено 4.759 пати