Фотографии Од Штотуку Родени Бебиња

[fblike]
Кристијан Бертелот вади серија фотографии која може
да ги вознемири читателите
Всушност, тоа му била идеата. Од кога го видел својот штотукуроден син, пред да го измијат и сместат удобно во ќебенце, добил идеја да направи серијал од вакви фотографии, каде што реалистично и без ефекти ќе се долови сликата за тоа како изгледаат бебињата непосредно по напуштање на мајчината утроба.
Посетено 2.778 пати

anime online. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

SK8 the Infinity (Dub)

watch subbed anime Josee, the Tiger and the Fish

animeflix Fairy Tail (Dub)

watch anime online Dragon Ball (Dub)

ANIMEFLIX Dragon Ball Super