ФБ е опседнат со мисли „Скопје е….“

За мене Скопје е како песнава Thin line between Love and Hate

skopje od kale-naslovna_majkatiitatkoti[fblike]

ФБ е опседнат со мисли „Скопје е….“
За мене Скопје е како песнава Thin line between Love and Hate
Го сакаш па го мразиш, пак го сакаш и пак го мразиш
и се така во круг
Ама никогаш не се рамнодушен,
никогаш не си на „баш ми е гајле“
И да сакаш не можеш, таква „ѕвезда“ има Скопје

Посетено 1.387 пати