ЕВРОВИЗИЈА: КОЈ СИ ТИ ДА ИМ СУДИШ?

“Македонија не треба да учествува повеќе на Евровизија”
tijana_eurosong
Не глеав, неам поима шо се дешавало, а не ме ни интересира…сакав Тијана да успее на таа проклета Евровизија, да успее од шо ми е драга, а тек сеа разбрав дека не отишла ни у финале, врло важно. Туку сеа па зашто не би требало Македонија да учествуе више на Евровизија, баш би сакал да ми објасни некој…или кој е па тој толку кадар шо мисли дека така треба?!
Сеа така глеано, не би требало да учествуе на многу манифестации, можда не би требало да отиде ни у кино, а не е ни за да ја пратиш по цигари(ќе ти ги утне), за Македонија зборам, а не за Тијана. Јебига, секој може да си мисли.

Мислити срати и цвече брати није исто.

Посетено 10.828 пати