Е тоа е таа сродна душа

Таа е љубовта на твојот живот


Жена за секој ден. Жена за сите времиња. Жена која пати затоа што и ти  патиш, се смее на твоите глупи и излитени заебанции, гледа со тебе фудбал иако воопшто не и е до тоа.  Љубовта на твојот живот. Но нејзината најдобра особина, хајлајтот на нејзината личност е тоа што ПУШИ ЈАКО НЕК’ СИ ЕБЕ МАТЕР!!!

 

Посетено 8.425 пати