Три најчестo употребувани фрази од страна на поштената сиромаштија ова лето:

  1. Ќе врне ова у пичку матер!!!
  2. Еј ама врне у пучку матер!!!
  3. Добро е престана, ама врнеше у пичку матер!!!

Посетено 367 пати