МОЛКОТ НА МАРИЈА

Епа дека е молк, сега ја имам нешто да ви кажем. Кога пред 3 год. почина татко ми, останавме ја, брат ми и сестра ми – сите од 20 до 23 години и мајка ни – сите четворица невработени. НИЕДНА партија не се јави да праша дали на ЕДЕН од нас барем му треба работа! НИЕДНА!!! Фала му на Господ, а НЕ на партија сега сите тројца САМИ си успеавме и сме вработени. И успешни у работата! Затоа не ме е**те у здрав памет дека после избори ќе ми помогнете ако гласам за вас! Ако не си помогнеш сам, никој нема. Ама затоа сега со дигната глава шетам и можем да зборим за што сакам!
А утре нека победи подобриот за Македонија!
molk

Посетено 3.854 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://44anime.net/. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

Fairy Tail Episode 169

watch animes 4Anime The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai Episode 4

4Anime The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat Episode 4 - Uncen

4Anime Naruto: Shippuden