Девојче со Даунов синдром што пее магично (Видео)

[fblike]

Докторите велат едно, но праксата покажува друго. Медисон Тевлин е родена со Даунов синдром. Медицинските експерти и стручњаците во областа на генетиката велат дека лицата со вакво пореметување се крајно немузикални и не можат да пеат.
Но Медисон ќе ги побие овие заклучоци и ќе го докаже спротивното. Уживајте

[youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=NpcYnSuf_7s[/youtube]

Посетено 2.544 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!