Дали граѓаните ќе излезат на наредните избори!? (ВИДЕО)

Прашањето што би требало да си го постават сите институти на кои главна преокупација им се изборите, сепак први го поставија Фчерашни новости. Дали граѓаните се уште имаат желба да излегуваат на избори?

Какво е нивното мислење за изборите во април?

Што ги мачи воопшто и дали државата има слух за нивните потреби, дознајте во вчерашната епизода на Фчерашни новости, која веќе е достапна на платформата позната како јутјуб.

Посетено 647 пати