Денови на Јогуртo

jogurt-pocetna_majkatiitatkoti[fblike]Има денови кога јогурто ти е доручек, ручок, вечера, родител, најдобар другар, кум, старејко, премиер, прв братучед, Господ, лично обезбедување, Хелекс, побратим, бизнис партнер, свекор, советник за односи со јавноста, дадилка, нектар, ангел-чувар, таксист шо те носе пијан до дома, улегнува те у кревето, покрива те, става ти леген под перницата, Вентор и Ринатидин на натказната, и не ти зима пари.

595х90 px-01

Посетено 253 пати