Куче со Мачка, Партизановец со Sвездаш, Србин со Хрват!?

Зарем требаше оваа тага да ни се случи, за да сфатиме дека е можно да се смири куче со мачка, партизановец со sвездаш….СРБИН со ХРВАТ!?
kuce i macka-rtv pink_majkatiitatkoti
Фото: РТВ Пинк
коментар: Jelena Bogdanovic
Посетено 2.261 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!