ВИДЕО: Овој Лик Може Да Избалансира Се И Сешто

Се вика Нам Сеок Бјун и доаѓа од Јужна Кореа. Погледнете ја неговата инзвонредна способност.

[youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=MEcVOZiK4i4[/youtube]

Посетено 549 пати